ابزار وبمستر

         

 

SETAREYE BAHAR GROUP

 

 

 

دستورالعمل پخت

    برنج را با آب ولرم چندین بار بشویید؛ البته هنگام شستن توجه داشته باشید برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود.
    پس از شستن به نسبت هر کیلوگرم برنج ۵۰۰ گرم سنگ نمک شسته شده را در دستمال تمیزی قرار داده و روی برنج بگذارید و یا به جای سنگ نمک از ۲۰۰ گرم نمک کوبیده شده استفاده کنید.
    برنج را باید از شب قبل یا حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت خیس کنید.
    اگر فرصت لازم را برای خیس کردن برنج نداشتید، مقدار نمک را اضافه کنید و پس از آبکش کردن کمی آب ولرم روی برنج بریزید تا شوری آن از بین برود.
    برای آبکش کردن برنج، آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت زیر ظرف باید زیاد باشد.
    زمانی که آب در حال جوشیدن بود، برنج را اضافه کنید تا برنج بجوشد و آماده آبکش شود. برنج در حین پختگی نباید ترک خورده و له شود و در ضمن باید آنقدر بجوشد تا قد بکشد.
    سپس در آبکش ریخته اگر قبل از ریختن برنج در آب جوش کمی دوغ در آن ریخته بعد برنج را اضافه کنید بدین ترتیب رنگ برنج سفیدتر می شود.


    ● دم کردن برنج:
    به نسبت هر کیلو برنج، 200 گرم روغن نیاز دارید که در ابتدا حدود ۵۰ گرم آن را در ته قابلمه ریخته روی حرارت قرار داده پس از داغ شدن، برنج را در قابلمه ریخته در آن را بگذارید.
    حرارت زیر برنج باید زیاد باشد. در این فاصله مابقی روغن را داغ کرده پس از آنکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کرده و روغن داغ را روی برنج ریخته و آن را دم کنید
    .

     

چند نکته در مورد پخت  برنج

١- برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست داخل برنج در حال جوشیدن بریزید

٢- اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود می توانید ٣-٢ قاشق سوپخوری آبلیموبه آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود

     برای از بین بردن بوی سوختگی برنج:

    ١- یک تکه نان روی برنج قراردهید و موقع کشیدن نان رابردارید

    ٢- یک عدد پیاز را پوست کنده و داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد

 

 
 

 

خواص مصرف برنج

 
 
 
 

 
 

Copyright © 2010 SETAREYE BAHAR, all rights reserved. Terms and Conditions – Privacy Policy – Sitemap