ابزار وبمستر

 

   
     
     
 
  برنج هاشمی ایرانی آتشی  1000گرم
ماهیچه گوسفندی 500 گرم
شوید خشک 300 گرم
باقلا سبز ایرانی 400 گرم

پیاز سرخ شده (متوسط)

یک عدد
زعفران یک  قاشق چای خوری

روغن هسته انگور(روغن مایع)

یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

 

     
 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با برنج هاشمی آتشی :

چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید

    برنج هاشمی آتشی  را با آب ولرم چندین بار بشویید؛ البته هنگام شستن توجه داشته باشید برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود. 
    پس از شستن به نسبت هر کیلوگرم برنج ۵۰۰ گرم سنگ نمک شسته شده را در دستمال تمیزی قرار داده و روی برنج بگذارید و یا به جای سنگ نمک از ۲۰۰ گرم نمک کوبیده شده استفاده کنید.
    برنج را باید از شب قبل یا حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت خیس کنید.
    اگر فرصت لازم را برای خیس کردن برنج نداشتید، مقدار نمک را اضافه کنید و پس از آبکش کردن کمی آب ولرم روی برنج بریزید تا شوری آن از بین برود.
    برای آبکش کردن برنج، آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت زیر ظرف باید زیاد باشد. 
    زمانی که آب در حال جوشیدن بود،
    برنج هاشمی آتشی را اضافه کنید تا برنج بجوشد و آماده آبکش شود. برنج در حین پختگی نباید ترک خورده و له شود و در ضمن باید آنقدر بجوشد تا قد بکشد. 
    سپس در آبکش ریخته .

.

. دو دقیقه قبل از اینکه برنج هاشمی آتشی را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.  برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

 

 

 
     
 
 

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به گروه مواد غذایی آتشی بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.